Linda O’Toole

Wie heeft kennisgemaakt met Human Dynamics, heeft vaak wel gehoord van Linda O’Toole. Zij heeft met Sandra Seagal en David Horne aan de basis gestaan van Human Dynamics en was verantwoordelijk voor onder meer het format van de tweedaagse trainingen, de uitvoering van trainingen wereldwijd en de taalgids.

Ik heb de mazzel dat ik haar nu zo’n jaar of tien ken en heel veel met haar heb uitgewisseld over Human Dynamics en verschillen tussen mensen, zowel live als via e-mail en telefoon. De aanleiding hiervoor is dat we dezelfde persoonlijkheidsdynamiek hebben; eentje waar nog weinig over geschreven is.

Nou zijn we allebei niet zo geïnteresseerd in de vraag of de dynamiek klopt, maar is het wel erg leuk (#understatement) om te merken dat we zo op elkaar lijken dat we maar weinig woorden of blikken nodig hebben om elkaar te begrijpen. Ik was en ben dat nog niet eerder bij iemand tegengekomen.

Bijkomend voordeel is dat ik kan sparren met iemand die ik beschouw als iemand die Human Dynamics in de kern begrijpt. En daarvan zijn er maar weinig.