Feedback vanuit Human Dynamics bril

Bent u medewerker of leidinggevende in een organisatie en nieuwsgierig naar hoe een onafhankelijke buitenstaander naar uw functioneren kijkt? Nodig me dan uit op de werkplek!

Als u bijvoorbeeld docent of mentor bent, bezoek ik één of enkele lessen, een gesprek met een leerling of een overleg met collega’s. Als u leidinggevende bent, loop ik met u mee in uw dagelijkse werkzaamheden, of zit ik bij een teambijeenkomst.

Als observator kijk ik naar uw gedrag en de wijze waarop anderen op u reageren, (mede) door de bril van Human Dynamics. Ik benoem zaken ter plekke, of maak notities die u na afloop samen bespreekt. Doel is om te komen tot een scherper zicht op uw handelen in relatie tot uw omgeving. Zo u wilt, kunnen we ook met korte feedbackrondes werken en ter plekke oefenen met gedragsalternatieven.