Contact

Aanvraag (proces)begeleiding of coaching
Bent u geïnteresseerd in individuele of teambegeleiding, met hulp van de inzichten van Human Dynamics? Neem s.v.p. contact op. Ik denk graag met u mee over wat voor u de beste vorm, en wie voor u de beste match is.

Er zijn trainers/coaches die menen dat ze elke vraag, elke groep of elk individu van dienst kunnen zijn. Ik denk dat dit niet realistisch en soms zelfs oneerlijk is. Net als de klant ben ik ook ‘slechts’ mens. Met mijn eigen kwaliteiten, maar ook blinde vlekken, valkuilen en een werkstijl die in de ene situatie prima past en in de andere minder. Als ik niet bereid ben dat te zien, denk ik dat ik zowel Human Dynamics als het begeleidersvak in de kern niet heb begrepen.

Hebben we allebei het idee dat ‘we wel wat met elkaar kunnen’, dan gaan we aan de slag!

Informatie
Er is geen overkoepelende organisatie (meer) die u wegwijs maakt in ‘Human Dynamics land’. Dat vind ik een gemis. In de afgelopen jaren heeft Met Human Dynamics veel mensen op weg geholpen of verwezen naar collega’s, met soms grotere, maar ook met kleine vragen. Dat blijf ik graag doen.

Stuur uw e-mail naar: info@methumandynamics.nl en u krijgt snel, vrijwel altijd dezelfde dag, antwoord.

Met dank en groet,

Met Human Dynamics
e info@methumandynamics.nl
t (0570) 61 89 89

PS.
Voor informatie over coaching op basis van Human Dynamics, zie de website Coach Human Dynamics.